Tortellini-maalaissalaatti
30 min.
4:lle
2

Ainekset
- 1 pkt Pastella-täytepastaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 0,5 tl suolaa
- 0,5 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
- 200 g vihreitä papuja (pakaste)
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 200 g tuoretta kurkkua
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- 4 keitettyä kananmunaa
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Keitä tortellinit juuri ja juuri kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ne lävikössä ja kaada salaattikulhoon.
- Sekoita oliiviöljyn joukkoon viinietikka, murskattu valkosipulin kynsi, suola, sokeri ja mustapippuri. Kaada kastike vielä
lämpimien tortellinien joukkoon ja anna makujen tekeytyä hetki. - Sulata pavut ja sekoita tortellinien joukkoon maustumaan. Puolita kirsikkatomaatit, paloittele kurkku ja revi salaatti.
Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään. Viimeistele salaatti kananmunanlohkoilla ja tuoreella basilikalla.