Sitruuna-sinisimpukkapasta

20 min. 2:lle

Helppo ja nopea sitruuna-sinisimpukkapasta hurmaa välimerellisillä mauillaan.

Sitruuna-sinisimpukkapasta

Ainekset

  • 1 pss AteriaValmis laktoositon sitruunakastike kalalle
  • 1 pkt Pastella Fettuccine Pinaatti –tuorepastaa
  • 2 tl suolaa
  • 200 g sinisimpukkaa keitettynä (pakaste)
  • 50 g tuoretta pinaattia
  • ½  sitruunan kuori raastettuna
  •   rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä noin 1,5 l vettä ja lisää suola.
  2. Lämmitä sitruunakastike laakeassa kattilassa.
  3. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä noin 2 minuuttia.
  4. Lisää sulatetut sinisimpukat kastikkeen joukkoon. Keitä noin 2 minuuttia.
  5. Lisää kastikkeen joukkoon keitetty pasta ja tuore pinaatti.
  6. Sekoita tasaiseksi ja annostele lautaselle. Viimeistele raastetulla sitruunan kuorella ja rouhitulla mustapippurilla.