Porkkanapastaa ja bolognese-kastiketta

Porkkanapastaa ja bolognese-kastiketta

Ainekset

  • 2 pkt Pastella-vihannespasta Porkkana (400 g)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 500 g naudan jauhelihaa
  • sipuli (150 g)
  • punainen paprika (175 g)
  • 2 prk. tomaattimurskaa (800 g)
  • 2 rkl. kuivattuja yrttejä (basilika, oregano ja timjami)
  • 1 rkl sokeria
  • 40 g parmesaanijuustoa
  •   tuoretta basilikaa (tai muuta mausteyrttiä)

Valmistusohje

  1. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää silputtu sipuli ja paprika. Paista vielä n. 2 min. Lisää tomaattimurska, kuivatut yrtit, pippuria myllystä ja sokeri.
  2. Anna kastikkeen hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia. Tarkista suola, mausta pippurilla.
  3. Keitä Pastella-porkkanapasta kevyesti suolalla maustetussa vedessä n. 2 minuutin ajan.
  4. Tarjoa Pastella-porkkanapasta bolognese-kastikkeen, parmesaaniraasteen ja basilikanlehtien kera.