Tuorepastaa ja ilmakuivattua kinkkua

20 min. 4:lle

Tuorepastaa ja ilmakuivattua kinkkua

Ainekset

  • 2 pkt Pastella Fettuccine Naturel -tuorepastaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 25 g pinjansiemeniä
  • 10  kirsikkatomaattia (100 g)
  • 75 g parmesaanijuustoa
  •   tuoretta rucolaa (tai yrttejä)
  •   suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Keitä tuorepasta kevyesti suolalla maustetussa vedessä n. 2 minuutin ajan.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivassa kuumassa pannussa.
  3. Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu ja pasta. Tarjoa ilmakuivatun kinkun, paahdettujen pinjansiemenien, kirsikkatomaattien, parmesaanilastujen, rucolan ja vastajauhetun pippurin kera.