Pastaa yrttikastikkeessa pekonin ja broilerin kera

40 min. 4:lle

Kun haluat makua, niin carbonara on varma valinta pastakastikkeeksi.

Pastaa yrttikastikkeessa pekonin ja broilerin kera

Ainekset

Valmistusohje

  1. Mausta rintaleikkeet suolalla ja pippurilla ja kypsennä uunissa n. 20 min. 200 °C lämmössä.
  2. Keitä pasta kevyesti suolalla maustetussa vedessä n. 2 minuutin ajan.
  3. Sulata voi kattilassa ja ruskista pekoni. Siirrä syrjään.
  4. Vispaa munankeltuaiset ja maito kulhossa ja lisää juustoraaste. Kaada munamaitoseos pekonin päälle ja lisää pasta. Kuumenna kastike, mutta älä anna sen kiehahtaa.
  5. Sekoita tuorepasta carbonarakastikkeen kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Tarjoa pasta rintaleikeviipaleiden, carbonarakastikkeen ja tuoreiden yrttien kera.