Pinaatti-savulohipasta

20 min.

Sitruunakastike muodostaa pinaatti-tuorepastan kanssa herkullisen makuparin, jonka kruunaa savustettu lohi.

Pinaatti-savulohipasta

Ainekset

  • 1 pss AteriaValmis laktoositon sitruunakastike kalalle
  • 1 pkt Pastella Fettuccine Pinaatti -tuorepastaa
  • 50 g tuoretta pinaattia
  • 350 g lämminsavulohta
  • ½  sitruunan kuori raastettuna
  •   myllystä rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä noin 1,5 l vettä ja lisää suola. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä noin 2 minuuttia.
  2. Lämmitä sitruunakastike kattilassa.
  3. Lisää kastikkeen joukkoon keitetty pasta ja tuore pinaatti. Sekoita tasaiseksi.
  4. Murra savulohesta paloja ja lisää vielä joukkoon. Sekoita kevyesti.
  5. Annostele lautaselle ja viimeistele raastetulla sitruunan kuorella ja rouhitulla mustapippurilla.
  6. Halutessasi voit lämmittää savulohen mikroaaltouunissa noin 2-3 minuuttia tai uunissa 150 °C noin 6 minuuttia.